project 2022 i.s.m. Toerisme Vlaanderen: via vorming en coaching naar toeristische inclusie voor mensen met een beperking i/d Westhoek

Projectsubsidie Toerisme Vlaanderen en vzw Metgezel: via vorming en coaching naar toeristische inclusie voor mensen met een beperking in de Westhoek.

Metgezel vzw i.s.m. Toerisme Vlaanderen kan in het najaar van 2022 het project “via vorming en coaching naar toeristische inclusie voor mensen met een beperking in de Westhoek” voorstellen.

Kort uitgelegd komt het erop neer dat vzw Metgezel via coaching, stad Veurne en vakantieverblijf de Calonne in Veurne zal helpen om een toegankelijker aanbod uit te werken voor mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens 4 vakanties in vakantieverblijf de Calonne zal er een aangepast aanbod zijn voor deze doelgroep, zowel in stad Veurne als in vakantieverblijf de Calonne. Bedoeling is dat de deelnemers dit aanbod uittesten en evalueren.

Dankzij Toerisme Vlaanderen kunnen we over deze 4 vakanties 7 plaatsen aanbieden voor mensen met een beperkt budget. Voorwaarde is dat deze mensen behoren tot de vooropgestelde doelgroep. (volwassenen met verstandelijke beperking) De 7 plaatsen worden verdeeld over volgende vakanties:

Maandag 07/11 – donderdag 10/11: WM winters relaxeren i/d Calonne Veurne ( 1 plaats voor man met beperkt budget, mobiel persoon - geen rolwagen)

Maandag 14/11 – donderdag 17/11: WM muziek en feest i/d Calonne Veurne ( 1 plaats voor vrouw met beperkt budget, mobiel persoon – geen rolwagen)

Maandag 28/11 – donderdag 01/12: WM ontdek de Westhoek i/d Calonne Veurne (1 plaats voor vrouw met beperkt budget, mobiel persoon – geen rolwagen)

Maandag 05/12 – donderdag 08/12: WM winters relaxeren i/d Calonne Veurne (4 plaatsen voor mensen met beperkt budget, 2 mannen en 2 vrouwen waarvan max. 2 mensen in een manuele rolwagen en 2 mensen die mobiel zijn)

Welk voordeel kan uw cliënt bekomen ? Hij/zij krijgt een vakantie ter waarde van 560,00 euro p.p. aan 377,00 euro ! Bovendien nemen wij de transportkost op ons voor uw cliënt met een beperkt budget (dus de heen- en terugrit van thuis naar het vakantieverblijf) en de kosten van de activiteiten tijdens de vakantie. Dit zijn 2 zaken die normaal gezien niet inbegrepen zijn in onze prijzen maar nu dus wel, dankzij Toerisme Vlaanderen ! Het voorgestelde zakgeldbudget van 120,00 euro zal zo een heel stuk lager kunnen liggen.

Neem dus zo snel mogelijk contact met ons op via mail en we informeren u graag verder.   

Vraag meer info

Tarieven project 2022 i.s.m. Toerisme Vlaanderen: via vorming en coaching naar toeristische inclusie voor mensen met een beperking i/d Westhoek

prijzen in euro, per persoon . Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
Wat?Basis prijs
inbegrepen vervoer heen & terug van thuis naar vakantieverblijf + activiteiten377,00
Wij zoeken steeds vrijwilligers
Meer info