open aanbod vrije tijd "sport"

Dank zij de unieke samenwerking tussen vzw Metgezel en vzw Havenzate, kunnen zowel  Westhoekers als vakantiegangers genieten van een MEHA OPEN AANBOD aan activiteiten  met professionele  begeleiding .

MEHA netwerkt om aangepaste activiteiten te kunnen aanbieden. Je kunt bij ons terecht voor het volgen van een fijne workshop, het huren van een snoezelruimte,…Wil je specifieke vragen stellen ? Dat kan ! 

Een lekkere verse maaltijd  eten in vzw Havenzate ?  Dat kan !  
 
Voor alle informatie over het MEHA open aanbod: dagco@havenzate.be 

  • Open aanbod ‘sport’:   Badminton 

Sla je graag een pluimpje in aangenaam gezelschap, met professionele begeleiding ?  Dat kan !   Elke maandag verzamelen we om 18.15 uur aan de achterkant van  vzw Havenzate (niet in de schoolvakanties) . We ronden ontspannen af, vol hernieuwde energie om 19.30 uur.  

  •  Open aanbod ‘sport’: Lopen 

Ben je een beginnend loper of heb je al wat kilometers in de kuiten ? Hou je van lopen in een fijne groep, met professionele begeleiding ?  Droom je ervan ooit eens een wedstrijdje te      lopen ?  Dat kan !  Elke dinsdag verzamelen we om 19 uur aan de achterkant van vzw Havenzate (niet in de schoolvakanties ). We ronden trots en voldaan af om 20 uur.  

  • Open aanbod ‘sport’: Fietstocht in het spoor van de Vlaamse Meesters  ( 45 km) 

Wil je eens goed de benen strekken ? Wil je ook naar het Delvauxmuseum en fietsen langs de beeldenroute van Willem Vermandere ? Dat kan !  Op dinsdag 14 april vertrekken we om 10.30 uur aan de achterkant van vzw Havenzate.  

  • Open aanbod ‘sport’:  Wandelen (10 tot 15 kilometer)  

 Hou je van een stevige wandeling ? Wil je stappen in aangenaam gezelschap met professionele begeleiding ? Dat kan !  Mogelijke data: 18 april, 16 mei, 31 mei,  13 juni, 8 augustus ‘20. We vertrekken om  9.30 uur aan de achterkant van vzw Havenzate.

  • Open aanbod ‘sport’: Wandeling: Vierdaagse van de Ijzer.  

Hou je van een stevige wandeling. Wil je meestappen met de soldaten in de Vierdaagse van de Ijzer ? Dat kan ! We verzamelen op vrijdag 21 augustus om 9.30 uur aan de achterkant van vzw Havenzate.
  

Vraag meer info

Tarieven open aanbod vrije tijd "sport"

Wat?Basis prijs
voor meer info over prijzen:mail naar dagco@havenzate.be
Wij zoeken steeds vrijwilligers
Meer info