andere diensten bij vzw Metgezel

vakanties voor mensen met beperking
toerisme vlaanderen

Westhoek Vrije Tijd Anders Ieper i.s.m. Metgezel stelt voor...

WVA Ieper i.s.m. Metgezel heeft een concept ontwikkelt om nog meer vakantiebeleving te ervaren tijdens onze vakanties... 

  • Belevingskoffers kunnen via WVA Ieper en vzw Metgezel aangevraagd worden. In deze belevingskoffers zit alles om u thuis te doen wegdromen van een heerlijke vakantie... Wat er juist allemaal in die koffer zit ontdekt u als u ze aanvraagt via yarka.neutens@wvavzw.be   
  • Muzikaal busje  kan tot bij u komen om vervolgens met u en uw groepje (max. 4 personen) een rit te maken in uw buurt naar een "toeristisch pareltje"... Dit is een toeristische bezienswaardigheid die nog niet door het grote publiek ontdekt is. Gastheer van het busje, Pieter van WVA, zal u bovendien een privé concertje geven op locatie!
  • Zelf ontworpen wandelingen  in Veurne en De Panne ...  

Info over dit aanbod verkrijgt u door te mailen naar: yarka.neutens@wvavzw.be   

 

Vraag meer info

Tarieven andere diensten bij vzw Metgezel

prijzen in euro, per persoon . Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen.
Wat?Basis prijs
Belevingskoffers, muzikaal busje en wandelingengratis tijdens de vakanties van Metgezel of WVA

korting 1:

Voor leden van de neutrale mutualiteit die op vakantie gaan met onze organisatie kunnen we één maal per jaar (per persoon) een korting toekennen van 100,00 euro ! U betaalt in eerste instantie de basisprijs. Na de vakantie ontvangt u van ons een formulier met het bewijs dat u een vakantie geboekt hebt bij ons. U vult het formulier verder aan, kleeft een klever van de neutrale mutualiteit erop en stuur het formulier naar: NZ vakanties, Charleroisesteenweg 145, 1060 Brussel of via info@nzvakanties.be Zij betalen u 100,00 euro terug !

korting 2:

Wij zijn lid van het netwerk "iedereen verdient vakantie" ! Als u dit "/" in de kolom van korting 2 ziet staan, komt deze vakantie niet in aanmerking voor het iedereen verdient vakantie tarief. Als de kolom bij korting 2 ingevuld is met een prijs, komt deze vakantie wel in aanmerking voor het iedereen verdient vakantie tarief ! Lees hier eerst de voorwaarden en werkwijze om te boeken aan iedereen verdient vakantie tarief ! 

korting 3: 

Last minute lijst en last minute aanbiedingen: Occasionele aanbiedingen... voor meer info: klik hier !

Wij zoeken steeds vrijwilligers
Meer info