iedereen verdient vakantie en kortingen + reservatieprocedure vakanties

Reservatieprocedure:

  1. Maak een keuze uit ons aanbod via deze website of onze brochure.
  2. Stuur een mail naar info@vzwmetgezel.be of via het contactformulier met uw vraag/wens. Wij beantwoorden uw mail en sturen een aanmeldinsgformulier mee die u dient in te vullen. Op basis van het ingevulde formulier kijken we verder via mail of de gevraagde vakantie kan of dat we beter uitkijken naar een andere vakantie binnen ons aanbod. 
  3. Als we tot reservatie kunnen overgaan sturen we het inschrijvingsformulier, vragenlijst, evaluatieformulier en voorschotfatuur en een begeleidende brief met info. 
  4. Als wij het inschrijvingsformulier en de info & vragenlijst correct ingevuld terug van u ontvangen en het voorschot staat op onze rekening, is de inschrijving definitief. 

Voor leden van de neutrale mutualiteit !  (korting 1)

Voor leden van de neutrale mutualiteit die op vakantie gaan met onze organisatie kunnen we één maal per jaar (per persoon) een korting toekennen van 100,00 euro ! U betaalt in eerste instantie de basisprijs. Na de vakantie ontvangt u van ons een formulier met het bewijs dat u een vakantie geboekt hebt bij ons. U vult het formulier verder aan, kleeft een klever van de neutrale mutualiteit erop en stuur het formulier naar: NZ vakanties, Charleroisesteenweg 145, 1060 Brussel of via info@nzvakanties.be Zij betalen u 100,00 euro terug !

Wij zijn lid van het netwerk "iedereen verdient vakantie"...  (korting 2)

Met de steun van Toerisme Vlaanderen "iedereen verdient vakantie" kan u aan voordelig tarief mee op vakantie bij ons. 

Hoe gaan we te werk ?

  1. Maak een keuze uit de vakanties waar we plaatsen aanbieden tegen "iedereen verdient vakantie" tarief. Niet alle vakanties komen hiervoor in aanmerking. Enkel de vakanties waar "korting 2" van toepassing is. (één plaats per vakantie)
  2. Ga naar de website van "iedereen verdient vakantie" en doe de boeking voor uw cliënt. Volg de richtlijnen om te boeken zoals beschreven op hun website. Of neem contact op met een "rap op stap" kantoor in uw buurt. Eens we de vraag ontvangen hebben van toerisme vlaanderen zullen wij ofwel de vraag goedkeuren of de vraag afkeuren (bijvb. vakantie reeds volzet) Als de vraag is goedgekeurd moeten we nog nagaan of de vakantie geschikt is voor de persson die u wenst aan te melden...  
  3. Stuur een mail naar ons met de gegevens van de cliënt die u wilt aanmelden + een korte beschrijving van de zorgvraag. Wij sturen een mail terug met een aanmeldingsformulier. Pas na ontvangst van het ingevulde aanmeldingsformulier en als we via mail de aanvraag hebben goedgekeurd, kunnen we overgaan tot reservatie aan "iedereen verdient vakantie"-tarief.  

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet ons te contacteren.

Last minute lijst:   (korting 3)

Het hele jaar door kan u de naam van uw cliënt(en) op deze lijst laten plaatsen door een mail te sturen naar info@vzwmetgezel.be. Bedoeling van deze lijst is om mensen met minder budget toch op vakantie te laten gaan. Uw cliënt kan dan mee aan "iedereen verdient vakantie" prijs ! Indien we te maken krijgen met annuleringen (kan het hele jaar zijn) of we krijgen een vakantie niet volzet (dit is vooral in de maanden november, december, februari en maart) gaan we onze lijst af. Wie eerst is ingeschreven op de lijst, krijgt eerst de kans... en zo gaan we de lijst af. Voorwaarde is dat de datum geen rol mag spelen uiteraard en dat de cliënt redelijk vlug op vakantie kan vertrekken. Meestal zullen we pas drie weken tot één week op voorhand verwittigen welke vakantie vrij komt en wanneer...   

Stuur dus gerust een mail naar info@vzwmetgezel.be om uw cliënt aan te melden op de last minute lijst !

 

Wij zoeken steeds vrijwilligers
Meer info