Hoe Metgezel steunen ?

Red Metgezel ! Doe mee aan de steunactie om het voortbestaan van onze organisatie te verzekeren !

http://steunactie.be/actie/red-vzw-metgezel/-5929

Vanaf heden alle giften vanaf 40,00 euro fiscaal aftrekbaar ! 

Metgezel bezorgt mensen met een beperking een BROODNODIGE vakantie. Mensen met een hoge nood aan zorg en aandacht kunnen bij ons terecht.

We doen er al jaren alles aan om de nodige middelen bijeen te krijgen voor ons levenswerk. We hebben nog steeds geen structurele financiële ondersteuning. 

In deze Corona-periode kunnen wij geen vakanties organiseren. Wij plannen echter aangepaste formules om onze vakantiegangers toch gelukkig te maken.

Reeds meer dan 130 mensen betaalden een voorschot. Dit geld kunnen we niet 'opsparen' want de vaste kosten lopen. Onze cashflow zakt zienderogen. 

Ben jij, net als wij, overtuigd van de noodzaak van Metgezel-vakanties voor mensen met een beperking ? 

Steun ons dan met een geldbedrag van 10 euro of doe een koninklijke gift van 100 euro op het rekeningnummer  BE04 0017 7231 9231 van vzw Metgezel, Bulskampstraat 24, 8630 Veurne 

Vele kleintjes maken een grote... hieronder zie je een puzzel van 500 en van 100 stukjes. 500 giften x  10 euro, 100 giften x 100 euro.

steun metgezel  

Organiseer zelf een actie heart

Wil jij graag zelf een actie organiseren voor ons ? Joepie !

Mail ons gerust op info@vzwmetgezel.be of bel Bart op 0472/26 07 95. Wij denken met plezier mee . Laat ons zeker ook weten wat wij voor jou kunnen doen ! Ieder jaar zijn wij ook één van de goede doelen van de "warmste week" van studio Brussel. De opbrengst van acties gaan naar de algemene werking van Metgezel. Daar we met zo'n kleine groepjes werken zijn onze inkomsten lager dan de kosten (loonkost, vrijwilligers, verblijf, vervoer, voeding, verzekering, ...)  Voor meer info: klik hieronder ook op onze powerpoint presentatie (pdf).

Doe een vrije gift heart

Wij kunnen een attest afleveren voor fiscale aftrekbaarheid van uw gift ! Giften vanaf 40,00 euro zijn fiscaal aftrekbaar... Ons rekening nummer is: BE04 0017 7231 9231

Giften in natura zijn ook welkom ! 

Kun jij ons helpen met gratis voeding, benzine, verblijf, reclame, vervoer, .... of met nog iets anders ? Bouw samen met ons aan de toekomst. 

 

Wij zoeken steeds vrijwilligers
Meer info