fusie WVA-Metgezel vzw

Westhoek Vrije Tijd Anders en Metgezel vanaf 2023 WVA-Metgezel vzw

Westhoek Vrije Tijd Anders (WVA) is een organisatie die activiteiten in de vrije tijdssfeer organiseert voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking. Bovendien organiseert WVA enkele groepsvakanties doorheen het jaar voor groepen vanaf 8 deelnemers. Mensen met een zorgvraag die wonen in de regio Veurne - Diksmuide - Ieper kunnen al jaren beroep doen op WVA voor activiteiten die te maken hebben met natuur, muziek, (dag)uitstappen, sport, feest en creativiteit.  

Al sedert enkele jaren werken WVA en Metgezel samen om voor alle mensen met een beperking die nood hebben aan ondersteuning tijdens hun vakantie een mooi en gevarieerd aanbod te presenteren. Vanaf 2023 gaan we als één organisatie de wereld in... zo kunnen we een nog beter op jou noden afgestemd aanbod presenteren !!! De naam van de fusie organisatie is WVA-Metgezel vzw. 

Wat kan WVA-Metgezel voor u betekenen ?   

Aanbod WVA-Metgezel vzw:

  • speelpleinwerking In Ieper (Spelewijs) en aan de Westkust (Spelewest) voor kinderen met een zorgvraag.  
  • tal van activiteiten in de vrije tijd sfeer voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking in de regio Ieper - Diksmuide - Veurne  - Westkust
  • vakanties in binnen- en buitenland voor kleine groepjes van 3 tot 5 deelnemers per vakantie voor volwassenen met verstandelijke beperking en eventueel bijkomende zorgvragen (aanbod het hele jaar door)
  • vakanties op afspraak voor volwassenen met verstandelijke beperking en eventueel bijkomende zorgvragen (aanbod het hele jaar door)
  • groepsvakanties in binnen- en buitenland voor grote groepen vanaf 8 deelnemers voor volwassenen met verstandelijke beperking of andere zorgvragen

Voor meer info over de verschillende deelwerkingen van WVA-Metgezel kan je klikken op onderstaande links:

https://www.wvavzw.be/

https://www.spelewijs.be/

https://www.speelpleinwerking-spelewest.com/

Het aanbod aan vakanties is terug te vinden op deze website. Veel plezier !!! 

Wij zoeken steeds vrijwilligers
Meer info